Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Στάσεις εργασίας τις επόμενες μέρες

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία στις 16,17 και 18 Μαΐου. Δείτε αναλυτικά παρακάτω ποιες ώρες θα τραβήξουν χειρόφρενο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 16 Μαΐου η στάση εργασίας είναι από τις 11.00 έως τις 16.00, στις 17 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας και στις 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

«Η ελπίδα που μας πούλησαν μετατράπηκε σε συνεχόμενες συμφωνίες με τους εταίρους, μνημόνια βαφτισμένα με ασφυκτικά μέτρα και διαδοχικές επιθέσεις στους εργαζομένους, καθώς και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες», αναφέρει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O φάκελος με το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και τα διαγραμμένα αρχεία στον κατασχεμένο υπολογιστή του ιατρείου – Σήμερα η «λαϊκή αγρυπνία»
Οι Αρχές εξετάζουν τα στοιχεία που ανακτήθηκαν, προκειμένου να διαπιστώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό των επισκέψεών του στη συγκεκριμένη κλινική
Γιώργος Μαζωνάκης
11