Ελλάδα

Οδηγός λεωφορείου χτυπήθηκε με τσιμεντόλιθο ενώ βρισκόταν εν κινήσει στα Άνω Λιόσια – «Έχω ρωγμή στο κρανίο»

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, του έγιναν ράμματα και αξονική τομογραφία, που έδειξε μια μικρή ρωγμή στο κρανίο

Νέο περιστατικό βίας με θύμα έναν οδηγό λεωφορείου, αυτή τη φορά στα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα στην οδό Αχαρνών.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (09/05/2025) στην οδό Αχαρνών στα Άνω Λιόσια όταν ο οδηγός κατευθυνόταν με το λεωφορείο στο αμαξοστάσιο και δέχθηκε τσιμεντόλιθο!

«Ένιωσα ένα ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο, αιμορραγούσα ακατάσχετα και λιποθύμησα σχεδόν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να κρατήσω το τιμόνι. Αν έχανα τις αισθήσεις μου, το λεωφορείο θα ήταν ακυβέρνητο», είπε ο οδηγός του λεωφορείου μιλώντας στον Alpha, ενώ το κομμάτι του τσιμεντόλιθου τον πέτυχε κατευθείαν στο πρόσωπο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου του έγιναν ράμματα και αξονική τομογραφία, που έδειξε μια μικρή ρωγμή στο κρανίο.

Ο οδηγός παρά τον τραυματισμό του κατάφερε να μετακινήσει το λεωφορείο μερικά μέτρα και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από κοντινό αρτοποιείο.

«Ήταν καλυμμένος με αίματα. Αν υπήρχαν επιβάτες, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα», τόνισε υπάλληλος του καταστήματος.

«Στεκόμαστε δίπλα στον οδηγό από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζουμε καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Τα τελευταία χρόνια, με τη συνδρομή της αστυνομίας και του προγράμματος “Αριάδνη”, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά, αν και τέτοια περιστατικά δεν έχουν εκλείψει εντελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της κοινοπραξίας συγκοινωνιών στη Δυτική Αττική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον θάνατο 11χρονου από έκρηξη λέβητα στις Σέρρες - Για κακούργημα παραπέμπονται 8 από τους 11 κατηγορουμένους
Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση την εισαγγελέως, δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει την υπόθεση στο αρμόδιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης
Η αυλή του σχολείου που έγινε η έκρηξη
Τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών για το πόρισμα αιτίας θανάτου των παιδιών στην Αμαλιάδα ζητά το Ανθρωποκτονιών
Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθεί και η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη και να βγει τελικό πόρισμα έτσι ώστε -όπως λένε πληροφορίες από το ανθρωποκτονιών- να κληθεί να δώσει κατάθεση η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
«Είχε τις αισθήσεις της αλλά τρόμαξε πολύ» λέει ο αδερφός της εθελόντριας της Πυροσβεστικής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς
«Η αδερφή μου είναι τρομαγμένη ακόμη και περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί πότε θα βγει από το νοσοκομείο»
Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς