Ελλάδα

Οδηγός μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που έστειλε αναγνώστης του newsit.gr από περιστατικό επικίνδυνης παράβασης, που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Εκεί, όπου ένας οδηγός θέλησε να κάνει προσπέραση μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που έφτασε στο newsit.gr ο οδηγός του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου, επειδή δε θέλει να περιμένει στην ουρά που έχουν σχηματίσει τα ΙΧ στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, μπαίνει ανενόχλητος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και… τα προσπερνάει όλα για να βγει μπροστά στη σειρά.

Όπως μάλιστα θα παρατηρήσετε στο βίντεο, εκείνη την ώρα κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κανονικά, άλλα ΙΧ που από τύχη δεν συγκρούονται με τον παραβάτη οδηγό αλλά και… ένα μηχανάκι, ο οδηγός του οποίου δε φοράει κράνος.

Όλα αυτά, το απόγευμα της Τρίτης (21/5/24) στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, ένα κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας από το οποίο περνούν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 48 κειμήλια που γύρισαν στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία μετά από 109 χρόνια – Στη Σόφια τα οστά του Τσάρου Σαμουήλ
Τα κειμήλια θα εκτεθούν στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έως τις 5 Νοεμβρίου 2026 κι ακολούθως, θα παραδοθούν στις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου Σερρών, Εικοσιφοινίσσης και στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
«Σφυροκοπούν» την Κρήτη ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Τα 318 λίτρα νερού έφτασαν τα ύψη βροχής στο Ξυλόσκαλο Χανίων
Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να «χτυπάνε» Δωδεκάνησα και Κρήτη
καιρός