Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Βίντεο ντοκουμέντο του Live News από το τροχαίο δυστύχημα του 46χρονου ράπερ

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος:  Βίντεο ντοκουμέντο του Live News από το τροχαίο δυστύχημα του 46χρονου ράπερ

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου. Τα πλάνα ντοκουμέντο του Live News από τις κάμερες ασφαλείας στον δρόμο που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε να ξεψυχήσει, αναλύονται σχολαστικά από τις αρχές.

Ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος βρήκε τραγικό τέλος μόλις στα 46 του χρόνια, με την είδηση να βυθίζει στο πένθος τούς στενούς συγγενείς του και να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (22.08.2021) όταν ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Θηβών – Θίσβης, με κατεύθυνση το χωριό Δομβραίνα Βοιωτίας.

Ο 46χρονος, κάποια στιγμή σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και βγήκε στον δρόμο. Τότε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στη μέση του οδοστρώματος.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Το βίντεο ντοκουμέντο

Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα.

Ένα, 36′ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ένα δεύτερο 22′ λεπτά αργότερα. Αυτά είναι τα δύο αυτοκίνητα που αναζητούν οι αστυνομικοί, με την εκτίμηση ότι μπορεί να φωτίσουν τις συνθήκες του τροχαίου με εγκατάλειψη.

Click4more: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος – Ιδρυτικό μέλος των Razastarr

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν από νεαρή οδηγό που έτυχε να περνάει από το σημείο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της παράσυρσης του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος:  Η μαρτυρία – κλειδί

«Είδα ένα αυτοκίνητο με φώτα σταματημένο και το αυτοκίνητο το πρώτο να κάνει μια απότομη κίνηση και εγώ απλά σταμάτησα την ταχύτητά μου και είδα τον άνθρωπο κάτω. Τον κύριο αυτόν κάποιος τον χτύπησε και προσπαθώ να θυμηθώ.

»Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορούσε να μιλήσει, κουνούσε λίγο το χέρι και ανοιγόκλεινε τα μάτια του και εμείς ήμασταν από πάνω του και κρατούσαμε σφυγμό», λέει η γυναίκα στο Live News.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις διαδικτυακές σελίδες του αδικοχαμένου ράπερ να γεμίζουν από σπαρακτικά μηνύματα.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Η πορεία του

Η πορεία του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου στο μουσικό στερέωμα ξεκίνησε το 1993 όταν ίδρυσε στον Βύρωνα το συγκρότημα «Razastarr» που άρχισε γρήγορα να κερδίζει φίλους.

Από το 2000 άρχισε να κυκλοφορεί προσωπικές δουλειές και να συνεργάζεται σε συναυλιακό επίπεδο με Έλληνες και ξένους μουσικούς.

Το 2014 οι «Razastarr» ενώθηκαν ξανά μετά από 14 χρόνια και κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ που αγκάλιασε η νέα γενιά.

Ευαίσθητος, ρομαντικός και ασυμβίβαστος μέχρι το πρόωρο τέλος της ζωής του. Πριν από 2 εβδομάδες είχε ανακοινώσει δράση για τη βοήθεια των πυρόπληκτων.

Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας και τους συγγενείς του ράπερ να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις