Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Odyssey: Ποιο είναι το κότερο όπου έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας

Παναγοπούλου σκάφος

Η θαλαμηγός Odyssey μπήκε… ξαφνικά στην πολιτική ζωή της χώρας γιατί σε αυτή έκανε διακοπές ο Έλληνας πρωθυπουργός με την οικογένειά του το περασμένο καλοκαίρι.

Το κότερο Odyssey της ιταλικής εταιρίας Ferretti παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του από τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο. Αυτό μάθαμε από τη χήρα του αείμνηστου εφοπλιστή, Κατερίνα Παναγοπούλου, τη μοναδική που παραδέχτηκε τα όσα έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι στο Ιόνιο, αφού από το Μαξίμου δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Η μοναδική «φωνή» της κυβέρνησης ήταν εκείνη του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος, όμως, εμφανίστηκε (στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα) σήμερα (07.05.2019) το πρωί.

Παναγοπούλου Παναγοπούλου

Το θέμα είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του από την Κυριακή όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter από τις καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού στο κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.

Το κότερο Odyssey της εταιρίας Ferretti έχει μήκος 112 πόδια, δηλαδή περίπου 34 μέτρα και πλάτος επτά μέτρα. Ναυπηγήθηκε το 2008 σύμφωνα με το marinetraffic.com.

Φωτογραφία marinetraffic.com
Φωτογραφία marinetraffic.com

Το σκάφος δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια του αείμνηστου εφοπλιστή. Όπως δήλωσε η ίδια η Κατερίνα Παναγοπούλου, μετά το θάνατο του συζύγου της τον περασμένο Φεβρουάριο, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος.

Η αξία ενός νεότερου μοντέλου σκάφους Odyssey αγγίζει τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις