Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι 3 νύφες που έκλεψαν την παράσταση [pics]

Οι 3 νύφες που έκλεψαν την παράσταση [pics]

Ο χορός του Ησαϊα συγκινεί τους πάντες. Δάκρυα χαράς για τη νύφη, το γαμπρό, αλλά και όλους τους καλεσμένους…

Υπάρχουν όμως και οι γάμοι, που η νύφη κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση. Υπάρχουν οι γάμοι, όπου η νύφη καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Υπάρχουν όμως και αυτοί οι γάμοι, όπου η νύφη μπορεί να γίνει viral, με την στάση ζωής που ακολουθεί.

Ένας τέτοιος γάμος ήταν και αυτός του Βασίλη Μιχάλη, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ζώντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του με την δικηγόρο Μαρίνα Στάμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Αγρινίου! Χόρεψε μαζί της τον χορό του Ησαΐα σε μία σκηνή που πραγματικά συγκίνησε!

Εκείνη δικηγόρος στην πόλη, όμως τρεις φορές την εβδομάδα βρίσκεται στην Πάτρα κάνοντας θεραπευτική ιππασία και ιπποθεραπεία. Την έχει αναλάβει ο γυμναστής και πολιτευτής Αχαϊας Γρηγόρης Κοντοδήμος. Δείτε φωτογραφίες από αυτόν τον πραγματικά εντυπωσιακό γάμο εδώ.

Γάμος με… γηπεδική ατμόσφαιρα

Το βίντεο αυτού του γάμου πραγματικά σαρώνει το διαδίκτυο. Ένας γάμος με γηπεδική ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια έφτασε στο χώρο της δεξίωσης, όπου οι φίλοι και οι συγγενείς τους, τους περίμεναν όπως ακριβώς ήθελε και είχε οργανώσει ο γαμπρός. Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα, με το σύνθημα να προδίδει την οπαδική τους ταυτότητα.

Η νύφη, που δέχτηκε την… ασπρόμαυρη ατμόσφαιρα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, σίγουρα ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση. Δείτε εδώ το βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Νέα ζωή, μέσα από τον πόλεμο

Ο ιδιαίτερος γάμος έγινε θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο. Έλαμπε από ευτυχία η πανέμορφη νύφη… Ο Αγκμπάρ και η Ράουνα γλίτωσαν από τις βόμβες στη Συρία. Έφυγαν από τη χώρα τους, έφτασαν στην Ελλάδα και βρέθηκαν στο Κυψελοχώρι της Λάρισας. Τα δύο νέα και ερωτευμένα παιδιά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Η Ράουνα φόρεσε το νυφικό, ο Αγκμπάρ το κοστούμι και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Στην τελετή υπήρχαν και παρανυφάκια ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το ζευγάρι ήπιε πορτοκαλάδα με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουν τα νιόπαντρα ζευγάρια στις γαμήλιες δεξιώσεις… Δείτε φωτογραφίες από αυτόν τον πρωτότυπο γάμο.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε