Site icon NewsIT
07:23 Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Οι… απρόσκλητοι στο μπιρίμπα πάρτι ήταν ληστές

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε μπιρίμπα πάρτι και λήστεψαν την οικοδέσποινα και τις καλεσμένες της! 1.700 ευρώ και κοσμήματα η λεία τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απειλώντας την οικοδέσποινα με πιστόλι, δυο κουκουλοφόροι ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχαν μαζί τους οι παρευρισκόμενες, τα κοσμήματά τους, ακόμη και τις μάρκες με τις οποίες έπαιζαν χαρτιά!

Τις ανάγκασαν να αδειάζουν τις τσάντες τους και ό,τι είχαν μέσα να το τοποθετήσουν σε μια μαύρη σακούλα. Ο ένας από τους ληστές μάζεψε τα υπάρχοντα των γυναικών που έπαιζαν μπιρίμπα και ο συνεργός του κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου βρισκόταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας.

Ήταν τέτοιο το σοκ των γυναικών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές, που μια εξ αυτών λιποθύμησε. Η οικοδέσποινα κατήγγειλε τον αξιωματικό υπηρεσίας πως δεν θέλησε να της πάρει κατάθεση, λέγοντας της πως δεν υπάρχουν στοιχεία άρα δε μπορεί να γίνει τίποτα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version