Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Οι δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα και οι ειρωνείες του τράπερ Don Leon για τα ATM που «χτυπούσε»

Οι δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα και οι ειρωνείες του τράπερ Don Leon για τα ATM που «χτυπούσε»

Ανατίναζε και ξάφριζε τα ΑΤΜ, μετέφερε τα παράνομα κατορθώματά του στα βιντεοκλίπ του και μόστραρε δεσμίδες με 50ευρα και 100ευρα στα social media. Κι όλα αυτά, ενώ ο γνωστός τράπερ Don Leon είχε συλληφθεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2021 για ίδιες πράξεις, αποκομίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2023 ο τράπερ αποφυλακίστηκε καθώς είχε παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης και έτσι αφέθηκε ελεύθερος, βγαίνοντας από το σωφρονιστικό ίδρυμα που βρισκόταν.

Μάλιστα, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του είχε κυκλοφορήσει και τραγούδια με την «περιπέτεια» που είχε με το νόμο, εξηγώντας με τον δικό του τραπ τρόπο για ποιον λόγο μπήκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, καθώς και το ποια είναι η καινούργια –όχι πολύ διαφορετική- ζωή του.

Σε αρκετά βίντεο που έχει ανεβάσει στα social media επιδεικνύει «τούβλα» από λεφτά, ενώ σε ένα γράφει «δύο φορές τον μήνα δίνω το παρών στο τμήμα» και σε άλλο αναγράφεται η λεζάντα «μαύρο χρήμα κόβω τίγκα». 


Επιπλέον, σε μία από τις αναρτήσεις του δεν διστάζει να κάνει πλάκα και να αστειευτεί ακόμα και με τις βαριές κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί μετά την πρώτη σύλληψη του.

Στο tik tok βίντεο που ανήρτησε, γράφει την λεζάντα: «Όταν έχεις BAN από τα ΑΤΜ», με την λέξη ban να σημαίνει απαγόρευση και απευθυνόμενος σε μία κοπέλα, τής φωνάζει αστειευόμενος «Είναι απαγορευμένη ζώνη για εμένα εδώ πέρα, γι’ αυτό κάθομαι απέναντι».

Στο βίντεο η κοπέλα -που είναι άγνωστο αν είναι ή όχι φιλικό πρόσωπο του 28χρονου τράπερ- φαίνεται να στέκεται μπροστά στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και να προσπαθεί να «σηκώσει» χρήματα, γεγονός που μάλλον χτυπάει στον Don Leon το «κουδουνάκι» της 18μηνης προφυλάκισής του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις