Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι κάτοικοι και φίλοι του Πεδίου του Άρεως καλούν τη Ρένα Δούρου στο Πάρκο

Οι κάτοικοι και φίλοι του Πεδίου του Άρεως καλούν τη Ρένα Δούρου στο Πάρκο

Η κοινότητα «Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στη Ρένα Δούρου να πάει στην εκδήλωση «Φωτίζουμε το Πεδίο του Άρεως».

Η αναγγελία των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως ότι θα φωτίσουν το Πάρκο με φακούς και φαναράκια ως διαμαρτυρία για την εξαθλίωση του χώρου, ανάγκασε την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να συνάψει προσωρινές εργολαβίες για τον καθαρισμό και τον ηλεκτροφωτισμό του Πάρκου. Από την περασμένη Πέμπτη συνεργεία λειτουργούν πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την εικόνα του Πάρκου μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει η εκδήλωση των κατοίκων.

Οι κάτοικοι παραμένουν εξαιρετικά δύσπιστοι για τις προθέσεις της Περιφέρειας, αφού οι εργολαβίες είναι διάρκειας μόνο λίγων ημερών. Μία κοινότητα στο facebook, η «Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως» έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες μία διαδικτυακή καμπάνια για να συσπειρώσει τους κατοίκους και φίλους του Πάρκου, ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις, ώστε να διεκδικήσουν την ουσιαστική λύση των προβλημάτων του Πεδίου του Άρεως (καθαριότητα, φροντίδα πρασίνου, ναρκωτικά και εγκληματικότητα).

Η κοινότητα «Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στη Ρένα Δούρου να πάει στην εκδήλωση «Φωτίζουμε το Πεδίο του Άρεως» την Τετάρτη το βράδυ και να συνομιλήσει με τους πολίτες. Μάλιστα λένε ότι εγγυούνται προσωπικά την ασφάλειά της.

Δημόσια πρόσκληση των κατοίκων και φίλων του Πεδίου του Άρεως στην Περιφερειάρχη Αττικής να επισκεφτεί το Πάρκο

Κυρία Ρένα Δούρου,

Βλέποντας το ενδιαφέρον σας τις τελευταίες πέντε (5) ημέρες για την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως, σας καλούμε να έρθετε στο Πάρκο την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 19:00 και να περπατήσουμε μαζί τις διαδρομές του. Γνωρίζετε, όπως γνωρίζουμε κι εμείς, ότι με την ανάθεση ολιγοήμερων εργολαβιών για τη φροντίδα του πρασίνου, την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό – ενόψει της συγκέντρωσής μας «Φωτίζουμε το Πεδίο του Άρεως» – δεν λύνονται τα τεράστια προβλήματα του Πάρκου, αλλά απλά «κουκουλώνονται» για να βγει μία «ωραία φωτογραφία της στιγμής».

Αν σκοπός δεν είναι να βγάλετε μία «ωραία φωτογραφία της στιγμής», (όπως συνέβη στις αρχές του περασμένου Ιούλιου, που ακολουθήθηκε από ένα εφιαλτικό τρίμηνο για το Πεδίο του Άρεως) και ενδιαφέρεστε ειλικρινά για μόνιμες και βιώσιμες λύσεις, ελάτε κοντά στους πολίτες, χωρίς επικοινωνιακούς τακτικισμούς.

Ως περίοικοι, επισκέπτες και φίλοι του Πεδίου του Άρεως επί δεκαετίες, γνωρίζουμε τα προβλήματα λειτουργίας του καλύτερα από τους «όψιμα» ενδιαφερόμενους (;) συμβούλους σας και μπορούμε να σας προτείνουμε αποτελεσματικούς τρόπους για να επιλυθούν. Πιστεύοντας στην καλή σας προαίρεση, εγγυόμαστε μία εποικοδομητική και απόλυτα ασφαλή περιήγησή σας στο φωτισμένο την Τετάρτη (είτε από την Περιφέρεια, είτε από όλους εμάς) Πεδίο του Άρεως.

Με ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσεων,

«Επι μένουμε Πεδίο του Άρεως», η διαδικτυακή κοινότητα που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των:

  • «Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίο του Άρεως»
  • «Αναπτυξιακός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “Αθηνά”»
  • «Φίλοι των Αστέγων του Πεδίου Άρεως»
  • «Επιτροπή Γονέων για το Πεδίο του Άρεως».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις