Ελλάδα

Οι μάσκες, τα κομμωτήρια, τα σχολεία και το πετρέλαιο που δείχνει μεγάλη ύφεση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πετρέλαιο και η κατρακύλα του και η αβεβαιότητα για το οικονομικό αύριο δείχνει ύφεση. Οι χαμηλές τιμές είναι χειρότερες από τις πολύ υψηλές. Η σημερινή σύσκεψη του newsit.gr δεν ασχολήθηκε όμως μόνο με το πετρέλαιο αλλά και με τις εισηγήσεις των ειδικών στο Μέγαρο Μαξίμου για την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Στο υπουργείο Παιδείας ζητούν να ανοίξουν όλα τα σχολεία αλλά αυτό δεν τους βρίσκει σύμφωνους όλους στην κυβέρνηση. Οι μάσκες θα μπουν στην ζωή μας για τα καλά. Και το ερώτημα είναι αν υπάρχουν τόσες μάσκες για όλο τον κόσμο.

Δείτε όλη την σύσκεψη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στον Άρειο Πάγο ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων στο Μάτι – Ζητά έρευνα για ομαδικό τάφο στη Νέα Μάκρη
Ο Σύλλογος ζητά να διερευνηθούν στοιχεία που αφορούν χώρο ομαδικής ταφής στο κοιμητήριο Νέας Μάκρης, όπου, σύμφωνα με την αναφορά, έχουν ενταφιαστεί αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα
Μετά τη φωτιά στο Μάτι 5