Ελλάδα

Οι πρώτες στιγμές στη Σήμανση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Την πρώτη φωτογραφία του δημοσιογράφου της Κρατικής Τηλεόρασης που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και επίσης δημοσιογράφου της ΕΡΤ, όπως τραβήχτηκε από τη Σήμανση όπου οδηγήθηκε για να δακτυλοσκοπηθεί και να «φακελωθεί» πλέον στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Ο 45χρονος που συνελήφθη για την κακοποίηση της 30χρονης, κρατείται στα κελιά του Τμήματος Ομονοίας όπου έγινε και η καταγγελία στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας αναμένεται να μεταχθεί αύριο (28/06/2024) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δώσει στην απολογία του τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το άγριο επεισόδιο το βράδυ της 23ης Ιουνίου στο σπιτι της 30χρονης συντρόφου του.

Ο ίδιος ήρεμος και χωρίς να λέει πολλά επαναλαμβάνει πως υπήρξε τσακωμός μεταξύ τους όμως όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό του της οποίας ζητά την ποινική δίωξη γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεση του τον χαστούκισε και του προκάλεσε αιμάτωμα στο αριστερό αυτί. Την ίδια ώρα συμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 30χρονης προκειμένου να προλάβουν να τη συμπεριλάβουν στο φάκελο της υπόθεσης. 

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το newsit.gr η 30χρονη βρήκε μυστικό καταφύγιο προκειμένου να ηρεμήσει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
7