Ελλάδα

Οι συνταξιούχοι πήγαν … πίσω τις κλούβες στο Μαξίμου – Άτακτη υποχώρηση των ΜΑΤ!

Συνταξιούχοι – ΜΑΤ σημειώσατε 1! Και η εξήγηση είναι στη φωτογραφία, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και είναι μεγάλη!

Αν δείτε καλύτερα τη φωτογραφία θα δείτε δυο λεπτομέρειες που… λείπουν. Πρώτα απ’ όλα δεν θα δείτε πουθενά αστυνομικούς, είτε των ΜΑΤ, είτε της ΥΜΕΤ να δημιουργούν φραγμό με τις ασπίδες τους.
Τη θέση τους έχει πάρει μια… κορδέλα!
Μάλιστα η κορδέλα είναι… μόνη της στη συμβολή της Ηρώδου του Αττικού με τη Βασ. Σοφίας. Οι κλούβες των ΜΑΤ έχουν υποχωρήσει κάμποσα μέτρα πίσω.
Αυτό καθώς είναι σε εξέλιξη η πορεία των εργαζόμενων στην Υγεία και προφανώς κανείς δεν θέλει να υπάρξουν και πάλι εικόνες αντίστοιχες με εκείνες μεταξύ αστυνομικών και συνταξιούχων που έπληξαν το κύρος της κυβέρνησης.


Με άλλα λόγια οι συνταξιούχοι … νίκησαν!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό ντροπής στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής: 40 κακοποιημένα παιδιά βρίσκονται «παρκαρισμένα»
Οι κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων είναι αποδεκατισμένες και συναντούν «τοίχο» στην προσπάθεια να μεταφέρουν τα παιδιά σε δομές φιλοξενίας, λέει η ΠΟΕΔΗΝ
Νοσοκομείο 1
«Υποκλίθηκα στον Ράμα για τα λόγια που είπε για την Κέρκυρα» υποστηρίζει ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης
«Να διευκρινίσω πως δεν κλήθηκα σε προεκλογική ομιλία του κ. Ράμα. Προσκλήθηκα σε μια σημαντική γιορτή για την έναρξη του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά
Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης 1