Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι χαρούμενες στιγμές της Νανάς Καραγιάννη με τους τελευταίους φίλους της [pics]

Οι χαρούμενες στιγμές της Νανάς Καραγιάννη με τους τελευταίους φίλους της [pics]

Είναι οι άνθρωποι που συντρόφευσαν την Νανα Καραγιάννη μέχρι το τέλος και αυτοί που έγιναν οι τελευταίοι φίλοι της ζωής της. Οι καλλιτέχνες από το Σπίτι του Ηθοποιού στα Πατήσια έμειναν μαζί με την ατυχή παρουσιάστρια και τη στήριξαν σαν δεύτερη οικογένεια στη δύσκολη μάχη που έδινε κόντρα στη νευρική ανορεξία. 

Την Παρασκευή, λίγες ημέρες προτού η Νανά βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στην οδό Θήρας, ο ηθοποιός, Παντης Κουσης, τη βοήθησε να λάβει το επίδομα του ΟΑΕΔ από το Σπίτι προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και όπως λέει στο newsit.gr, η παρουσιάστρια ήταν από τα πλεον αγαπητά μέλη της παρέας τους. “Ηταν ένας άγγελος.Την αγαπούσαμε πολυ. Ήμασταν η παρέα της”, λέει ο ηθοποιός που την στηρίξε όσο λίγοι και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της παρέας της οδου Αλκμενους. “Τις απόκριες είχαμε πάει στο χορό του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και την πήραμε μαζί μας”.

Φόρεσε την κόκκινη περούκα και ήρθε να διασκεδάσει. Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί και η ασθένεια της αντί να την καταβάλει την έκανε ένα διαμάντι”, επισημαίνει ο κ. Κούσης μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

Οι ηθοποιοί του Ιδρύματος ήταν εξάλλου και οι τελευταίοι φίλοι της ζωής της. “Δεν μπορώ να το πιστέψω, με έχει στεναχωρήσει πολύ η απώλεια της Νανάς. Ήταν μια από εμάς, εμείς ήμασταν οι φίλοι της”, τονίζει η ηθοποιός, Άννα Φόνσου, η οποία είχε αναπτύξει στενή σχέση με την Νανά και τη βοηθούσε στις καθημερινές της ανάγκες. Στο Σπίτι του Ηθοποιού η θλίψη σήμερα είναι διάχυτη, με τους φίλους της Νανάς να δηλώνουν απογοητευμένοι καθώς το φαγητό και η οικονομική βοήθεια πού της προσέφεραν δεν μπόρεσαν να τη σώσουν από την νευρική ανορεξία. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε