Ελλάδα

Οικογενειακά επιδόματα: Δεν υπάρχουν λεφτά, άγνωστο πότε θα καταβληθούν

Δεν υπάρχει... σάλιο, όπως είχε πει και ένας παλιός υπουργός. Για την ακρίβεια η κυβέρνηση προτίμησε για να μην έχει πρόβλημα με τους δανειστές να πληρώσει το ΔΝΤ και να αφήσει 650.000 οικογένειες να περιμένουν το οικογενειακό επίδομα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά τα άλλα το υπουργείο Εργασίας έριχνε το φταίξιμο στο ΠΑΜΕ που είχε κάνει κατάληψη. Όπως αποδεικνύεται ωστόσο τα κρατικά ταμεία είναι στο … μείον και έτσι τα 225 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για το επίδομα τέκων πήγαν στη δόση των 448.000.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει το κράτος στις 13 Οκτωβρίου.

Από τις 13 του μήνα ωστόσο η κυβέρνηση προτίμησε να λέει… τη μισή αλήθεια. Διαβεβαίωνε ότι έχει τα χρήματα και κυρίως ότι θα καταβληθούν σήμερα. Οι πληροφορίες ωστόσο λένε ότι τα χρήματα ούτε και σήμερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους και κυρίως ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν σύζυγος και κόρη του μηχανοδηγού – «Μέσα σε ένα βράδυ όλα χάθηκαν»
Η Αγνή Μπαλή, σύζυγος του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα, ήταν η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για τα Τέμπη και ακολούθησε η 31χρονη κόρη του, Αθανασία Κουτσούμπα
Η δίκη για τα Τέμπη
Εντοπίστηκε το διαβατήριο της Γιου Τινγκ 4 μήνες μετά την εξαφάνισή της από τη Λούτσα - Τα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛΑΣ
Το διαβατήριο της Γιου Τινγκ βρέθηκε στο Γαλάτσι κομματιασμένο σε λωρίδες και φθαρμένο από τον ήλιο, πράγμα που αποδεικνύει ότι βρισκόταν κάπου πεταμένο για αρκετές μέρες ή και βδομάδες
Η Γιου Τινγκ