Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Οικονομική ενίσχυση για μεταπτυχιακές σπουδές

Οικονομική ενίσχυση για μεταπτυχιακές σπουδές

Για 72 μεγάλες ελληνικές εταιρείες, οι σπουδές σου στο BCA είναι εγγύηση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ επιτυχίας!

Για 50 χρόνια το BCA εκπαιδεύει εξειδικευμένα στελέχη και managers, που διαπρέπουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Έτσι, 72 εταιρείες, από τις μεγαλύτερες της χώρας, στηρίζουν το ταμείο υποτροφιών του BCA, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, το οποίο καλύπτει σημαντικό μέρος του κόστους των.

Είναι μια επένδυση αυτών των εταιρειών στην ποιότητα των αυριανών στελεχών, καθώς οι σπουδές στο BCA και η κατοχή ενός τίτλου σπουδών από το πολυβραβευμένο ως καινοτόμο University of West London, με το οποίο συνεργάζεται το BCA, συνιστούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον απόφοιτο.

Φέτος, ιδιαίτερη σημασία δίνει το Ταμείο Υποτροφιών στα μεταπτυχιακά προγράμματα (Masters Degrees). Από όποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα κι αν αποφοίτησε κάποιος – της Ελλάδας ή του εξωτερικού – μπορεί να διεκδικήσει χρηματοδότηση των μεταπτυχιακών του σπουδών στο BCA από το Ταμείο Υποτροφιών, με τη μορφή της κάλυψης ενός σημαντικού ποσοστού των διδάκτρων.

Τα μαθήματα γίνονται στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά (εσύ επιλέγεις) και μπορείς να τα παρακολουθήσεις, είτε με φυσική παρουσία είτε online, καθώς το BCA, πολύ πριν την κρίση του κορονοϊού, είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως, για να εξυπηρετήσει μεταπτυχιακούς φοιτητές (Master’s Degree).

Σε μια δύσκολη υγειονομικά και οικονομικά εποχή, 72 από τις σημαντικότερες εταιρείες της χώρας «βάζουν πλάτη» στηρίζοντας τις σπουδές σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία!

<p”>Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις