Ελλάδα

Οινόη: Γυρίζουν στην Αθήνα με πούλμαν οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο τρένο

Πίσω στην Αθήνα μεταφέρονται οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ήταν σταματημένο στην Οινόη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η Οδύσσεια των επιβατών ξεκίνησε από τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1) και συνεχίζεται ακόμη και τώρα, καθώς θα μεταφερθούν πίσω στην αφετηρία τους με λεωφορεία, έως ότου απομακρυνθεί ο όγκος του χιονιού που εγκλώβισε το τρένο στην Οινόη.

Όταν θα συμβεί αυτό, το συγκεκριμένο τρένο θα εκτελέσει τελικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη για να τους μεταφέρει στον αρχικό τους προορισμό, κάτι που υπολογίζεται να συμβεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Ωστόσο, σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των χιλιοταλαιπωρημένων επιβατών, καθώς πέρα από τον εγκλωβισμό, αναμένεται να φτάσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με… 1,5 ημέρα καθυστέρηση!

Δείτε το βίντεο του GRTimes από τη μεταφορά των επιβατών με λεωφορεία:

Η ενημέρωση από το υπ. Μεταφορών

«Από το πρωί επιχείρηση και ο κόσμος/επιβάτες τρένων που είχαν ατύχημα στην Οινόη έχει μπει μέσα σε λεωφορεία που θα τους γυρίσουν στην Αθήνα. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας δεν ήταν εκτεθειμένοι, ενώ τους προσφέρθηκε φαγητό και κάθε δυνατή υποστήριξη στις συνθήκες που επικρατούσαν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βραχυκύκλωμα «βλέπουν» οι ερευνητές ως αιτία της φωτιάς στο Ίλιον - «Αν ήταν νύχτα δεν θα έβγαινε κανείς ζωντανός»
«Ευτυχώς κανείς από τις 5 οικογένειες που έμεναν στους επάνω ορόφους δεν τραυματίστηκε, περιμένουμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να δούμε από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Πυρκαγιά σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης στο Ίλιον Αττικής
Βίντεο ντοκουμέντο από το ένοπλο επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο - «Θα δεις» είπε ο 23χρονος στον «πορτιέρη» που νοσηλεύεται
Στα πλάνα καταγράφονται οι τρεις νεαροί, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, να βγαίνουν στο πεζοδρόμιο με πιστόλια και μαχαίρι στα χέρια, να ανταλλάσσουν κουβέντες με τον τραυματία και ακόμη ένα άτομο
Κρήτη