Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Οινόη: Γυρίζουν στην Αθήνα με πούλμαν οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο τρένο

Οινόη: Γυρίζουν στην Αθήνα με πούλμαν οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο τρένο

Πίσω στην Αθήνα μεταφέρονται οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ήταν σταματημένο στην Οινόη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η Οδύσσεια των επιβατών ξεκίνησε από τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1) και συνεχίζεται ακόμη και τώρα, καθώς θα μεταφερθούν πίσω στην αφετηρία τους με λεωφορεία, έως ότου απομακρυνθεί ο όγκος του χιονιού που εγκλώβισε το τρένο στην Οινόη.

Όταν θα συμβεί αυτό, το συγκεκριμένο τρένο θα εκτελέσει τελικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη για να τους μεταφέρει στον αρχικό τους προορισμό, κάτι που υπολογίζεται να συμβεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Ωστόσο, σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των χιλιοταλαιπωρημένων επιβατών, καθώς πέρα από τον εγκλωβισμό, αναμένεται να φτάσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με… 1,5 ημέρα καθυστέρηση!

Δείτε το βίντεο του GRTimes από τη μεταφορά των επιβατών με λεωφορεία:

Η ενημέρωση από το υπ. Μεταφορών

«Από το πρωί επιχείρηση και ο κόσμος/επιβάτες τρένων που είχαν ατύχημα στην Οινόη έχει μπει μέσα σε λεωφορεία που θα τους γυρίσουν στην Αθήνα. Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας δεν ήταν εκτεθειμένοι, ενώ τους προσφέρθηκε φαγητό και κάθε δυνατή υποστήριξη στις συνθήκες που επικρατούσαν».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις