Ελλάδα

Οκτώ προσαγωγές στην στρατιωτική παρέλαση: Παλαιστίνοι μπήκαν μπροστά στα άρματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου το πρωί της Δευτέρας (25.03.24).

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα «παρατράγουδα» όταν άτομα με παλαιστινιακές σημαίες προσπάθησαν να διακόψουν την παρέλαση.

Την ώρα που περνούσαν από τον χώρο της παρέλασης τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού M-113, νεαροί μπήκαν μπροστά κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες. Με την έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές. Δύο από τη Σόλωνος, δύο από την Κοραή και τέσσερις από τον σταθμό του Μετρό στο Πανεπιστήμιο.

Η στρατιωτική παρέλαση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κανένα άλλο επεισόδιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοια: Αρνήθηκαν την κατηγορία οι τρεις αστυνομικοί – «Ήταν συναινετική σεξουαλική πράξη»
«Ήταν λάθος, αν και συναινετικό...Δεν την πίεσα, δεν ένιωσα καμία απώθηση, δεν κατάλαβα κάποια αντίσταση, αλλιώς δεν θα προχωρούσα» υποστήριξε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους
Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας
Έγκυος στο 7ο παιδί η μητέρα των 6 παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες στο Περιστέρι - «Είχαν γαστρεντερίτιδα, έπρεπε να βρω μια λύση»
Τι υποστήριξε η μητέρα των 6 παιδιών μετά τη σύλληψή της, τι λένε κάτοικοι των Λειψών και συγγενείς της οικογένειας για της συνθήκες διαβίωσης
Το εσωτερικού του δώματος στο Περιστέρι, όπου διέμενε η οικογένεια με τα 6 παιδιά