Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η συγχώνευση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.) με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., αποκτά πλέον τη δική της τεχνική βάση, μια εξέλιξη που σηματοδοτεί σημαντικές βελτιώσεις στην εικόνα του σιδηροδρόμου και περισσότερες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τόσο στο επιβατικό όσο και στο εμπορευματικό της έργο. Επιπλέον, με συνολικό προσωπικό που ξεπερνά τους 1225 εργαζόμενους, η Εταιρεία καθίσταται ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, στον ιδιωτικό τομέα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καλωσορίζει τους συναδέλφους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. και δεσμεύεται για μία νέα δυναμική και παραγωγική εποχή, με την συμμετοχή όλων, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το κρίσιμο 15λεπτο πριν την τραγωδία και η αποχώρηση του επίγειου συντονιστή
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται επίσης στο ηχητικό υλικό και στις καταγεγραμμένες επικοινωνίες που είχαν οι επιτελείς με τα πληρώματα των ελικοπτέρων
Ελικόπτερα Bell, συντριβή, Ψάθα
8