Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Αρνείται τις κατηγορίες» ένας συλληφθείς – Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Αρνείται τις κατηγορίες» ένας συλληφθείς – Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στο Ίλιον. Το παιδί κακοποιούνταν σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση από συνομηλίκους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην γειτονιά τους, ενώ το μαρτύριο του έχει καταγραφεί σε βίντεο που έχουν «μοιράσει» στο σχολείο του. 

Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στο Ίλιον μίλησε στο newsit.gr o δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων. «Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Αρνείται την οποιαδήποτε συμμετοχή του στις αποδιδόμενες από την ανάκριση κατηγορίες» δηλώνει ο Μανώλης Διαμαντάρας. 

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Ακούγαμε φωνές, νομίζαμε ότι έπαιζαν και ήταν μια παρέα» λένε οι γείτονες

«Ο εντολέας μου λέει ότι ήταν παρών σε ένα από τα περιστατικά. Οι γονείς του ήταν σε διακοπές και γύρισαν κατευθείαν για να παραστούν στις αρχές» προσθέτει ο δικηγόρος Μανώλης Διαμαντάρας, μιλώντας στο newsit.gr. Σημείωσε επίσης ότι η οικογένεια είναι ενωμένη, ενώ μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας οι γονείς του παιδιού το πήγαν σε παιδοψυχολόγο. 

«Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο»

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κάποιοι από τους συλληφθέντες φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Τα οκτώ παιδιά, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία κακοποιούσαν το 15χρονο παιδί για τουλάχιστον ένα μήνα. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που χειρίζονται την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, έχουν «παγώσει» με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Ο εφιάλτης του 15χρονου έχει καταγραφεί σε βίντεο, τα όποια μάλιστα έχουν «μοιραστεί» στο σχολείο του. 

Το παιδί βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αύριο (24.12.2022) αναμένεται να πάνε στον Ανακριτή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις