Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – ΦΜΕ ΚΕΧΑΓΙΑΣ: Συνεργασία κορυφής 

Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – ΦΜΕ ΚΕΧΑΓΙΑΣ: Συνεργασία κορυφής 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η νέα στρατηγική συνεργασία των Φροντιστηρίων Μ.Ε. ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ με τους Πολυχώρους Εκπαίδευσης ΚΕΧΑΓΙΑΣ! 

Με κεντρικό σλόγκαν της συνεργασίας «Οι καλύτεροι ΜΑΖΙ κάτω από την ίδια στέγη!» τα 5 εκπαιδευτήρια ΚΕΧΑΓΙΑΣ που λειτουργούν ήδη σε Δραπετσώνα (2), Πέραμα (2) και Σαλαμίνα (1), εντάσσονται άμεσα στο δυναμικό του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, συμπληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο τόξο ανάπτυξης της εταιρίας μας στην ευρύτερη ζώνη των περιοχών του Πειραιά!

Τα Φροντιστήρια ΚΕΧΑΓΙΑΣ ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2006, με το πρώτο κέντρο να ανοίγει στο κέντρο του Περάματος από τον Χημικό Χρήστο Κεχαγιά, ενώ σήμερα, 17 χρόνια αργότερα, διαθέτουν: 5 πολυχώρους εκπαίδευσης, 62 στελέχη και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, 580 μαθητές σε μέση ετήσια βάση,  59 αίθουσες διδασκαλίας και +1.440 τμ υπερσύγχρονων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων για μικρούς και μεγάλους μαθητές!

Πολυχώροι Εκπαίδευσης ΚΕΧΑΓΙΑΣ &

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL

  1. ΠΕΡΑΜΑ, Μακεδονίας 40
  2. ΠΕΡΑΜΑ, Λεωφ. Ειρήνης 177 – 179
  3. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, Ν. Χατζοπούλου 9Β
  4. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, Κλαπανάρα 4
  5. ΣΑΛΑΜΙΝΑ, Αργ. Μάθεση 9

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και στην επέκταση του δικτύου franchise που διαθέτει ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιδιώκοντας να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες εκπαίδευσης σε παιδιά και εφήβους σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της πατρίδας μας, χωρίς περιορισμούς στην απόσταση και στις τιμές, παρέχοντας στους σπουδαστές του προνόμια και ποιότητα σπουδών που μόνο ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος μπορεί να τους προσφέρει.

210 4133810

franchise@diakrotima.gr

www.diakrotima.gr 

Αξίζει να  σημειωθεί ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα, με 100+ παραρτήματα σε λειτουργία και η μοναδική που διαθέτει 10 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις