Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πάλι για να με σκοτώσει»

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πάλι για να με σκοτώσει»

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε σήμερα (04.01.2022) η 31χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την απήγαγε και την κρατούσε για ώρες όμηρο στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στο δικαστικό λειτουργό τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στα χέρια του 34χρονου Αιγύπτυπου, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει. Η 31χρονη βγαίνοντας από τον ανακριτή μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι φοβάται για την ζωή της.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτόν τον άνθρωπο, φοβάμαι πάρα πολύ για την ζωή μου γιατί μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πάλι για να με σκοτώσει. Στο σπίτι την πρωτοχρονιά ήρθε να με πάρει από την τρέλα του, γιατί ήθελε να με σκοτώσει» είπε χαρακτηριστικά. 

«Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές αλλά δεν ήθελα να πάω στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελα να έρθει και αυτή η μαύρη μέρα μου. Ξέρω ότι έχει ξανακάνει το ίδιο και σε άλλη μια γυναίκα, έχει δύο παιδιά αυτή η γυναίκα και ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της. Δεν ξέρω τι θα γίνει», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της, ο κ. Γώγος, δήλωσε οτι «ολοκληρώθηκε η ανάκριση, κατέθεσε συμπληρωματικά για το φρικτό έγκλημα για το οποίο έχει γίνει εις βάρος της. Κατέθεσε όλα τα συμπληρωματικά στοιχεία καθώς και τις ιατρικές εξετάσεις της. Ευελπιστούμε αύριο, που θα οδηγηθεί και ο θύτης στην ανακρίτρια να έχουμε το εύλογο αποτέλεσμα της προσωρινής κράτησης. Ανησυχεί πάρα πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Αν δεν προφυλακιστεί ο θύτης πραγματικά ανησυχεί πάρα πολύ για την ζωή της. Αν δεν υπάρξει προσωρινή κράτηση αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παραμείνει στη χώρα και αν θα μπορέσει να έχει μια σταθερή διαμονή και αν θα είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης

Υπενθυμίζεται ότι το newsit.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας τα όσα πέρασε η 31χρονη στα χέρια του πρώην σύντροφο της μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 54 δευτερολέπτων που παρουσιάζει το newsit.gr αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό του τρόμου

Όλα άρχισαν νωρίς το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (1/1/2022), όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε την 31χρονη από σπίτι στο Γαλάτσι, όπου γιόρταζε την Πρωτοχρονιά μαζί με την αδερφή της. Την οδήγησε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και την κράτησε για αρκετές ώρες όμηρο. Στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της αστυνομίας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο δράστης τους απειλούσε ότι θα τους ανατινάξει στον αέρα, καθώς άνοιξε τη στρόφιγγά από μια μπουκάλα υγραερίου, ενώ στα χέρια του κρατούσε έναν αναπτήρα.

Τελικά η γυναίκα απελευθερώθηκε ύστερα από επιτυχημένη επιχείρηση των ειδικών δυνάμενων της ΕΛ. ΑΣ και των ΕΚΑΜ. Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις