Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον Εισαγγελέα ο 34χρονος που κρατούσε πρώην σύντροφό του

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον Εισαγγελέα ο 34χρονος που κρατούσε πρώην σύντροφό του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 34χρονος άνδρας που κρατούσε όμηρο στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα την πρώην σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία. 

Εις βάρος του 34χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της ομηρίας

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου από το Γαλάτσι, όπου ο 34χρονος Αιγύπτιος απήγαγε την πρώην σύντροφό του – βουλγαρικής καταγωγής – από το σπίτι της και, υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο Γαλάτσι, όπου και την κρατούσε όμηρο.

Μάλιστα, ο 34χρονος απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου και αυτός είναι ο λόγος που η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου στο newsit.gr, ο 30χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και έσπαγε πράγματα, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία. 

Δείτε εδώ αναλυτικά:

Οι αρχές αποφάσισαν να κάνουν έφοδο στο διαμέρισμα, όπου κρατούνταν όμηρος η νεαρή γυναίκα και συνέλαβαν τον 34χρονο. Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, περιπολικό πήρε τον δράστη από το σημείο.

Δείτε βίντεο:

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις