Ελλάδα

Ομοφυλόφιλοι φιλήθηκαν απέναντι από τον Πειραιώς Σεραφείμ στον αγιασμό! – ΦΩΤΟ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα κηρύγματα κατά των ομοφυλόφιλων από τον Πειραιώς Σεραφείμ, άνδρες και γυναίκες που συγκεντρώθηκαν σήμερα απέναντι από την εξέδρα που θα γινόταν ο αγιασμός των υδάτων για τα θεοφάνεια στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, την ώρα που ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πετούσε τον σταυρό στη  θάλασσα ζευγάρια γυναικών και αντρών γύρισαν και φιλήθηκαν στο στόμα.

Μοίρασαν μάλιστα και φυλλάδια που έγραφαν: “Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία. Δεν κρυβόμαστε – Δε σωπάμε – Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα”. Μάλιστα υπέγραφαν ως #PustiRiot.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεοφάνεια: ΟΥΚαδες έπιασαν το Σταυρό στον Πειραιά

Ορθόδοξα Θεοφάνεια στο Χονγκ Κονγκ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις για βανδαλισμό σε σχολείο στο Ίλιον - Έγραφαν με σπρέι ακροδεξιά συνθήματα
Πρόκειται για νεαρούς ηλικίας 16, 20 και 21 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αεροβόλο πιστόλι, 3 αμπούλες αέρος, γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια, σημαία με κέλτικο σταυρό και αυτοκόλλητα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής
Τα αντικείμενα που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο