Ελλάδα

Ομόνοια: 65χρονος εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ και απείλησε τους υπαλλήλους με στυλιάρι

Μαζί του είχε και ένα κουζινομάχαιρο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα στην περιοχή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας (09.03.2026) στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Πειραιώς, στην Ομόνοια, μετά από την εισβολή ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με στυλιάρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σημειώθηκε περίπου στις 08:40, όταν ο 65χρονος, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ και άρχισε να απειλεί του υπάλληλους με το στυλιάρι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 65χρονο. Μάλιστα, σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του και ένα κουζινομάχαιρο.

Σε βάρος του 65χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 65χρονος Ιταλός θα ζητήσει να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι για τη δολοφονία στο Αίγιο - Βρέθηκε διαλυμένο το κινητό της 54χρονης
«Θα ζητήσουμε να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος και των τριών. Από τη στιγμή που γίνεται έλεγχος, πρέπει να γίνει σε όλα» λέει η δικηγόρος του 65χρονου Μαρία Ιατροπούλου
Δολοφονία στο Αίγιο