Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΟΠΕΚΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για παιδικές κατασκηνώσεις

ΟΠΕΚΑ: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για παιδικές κατασκηνώσεις

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2020, στις 23:59, η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά, ΛΑΕ ΟΠΕΚΑ.

Η υποβολή αυτών των αιτήσεων έληγε σήμερα, 26 Ιουνίου. Ωστόσο, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει ότι λόγοι, οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.

Σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης, δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση agrotikiestia@opeka.gr τα εξής στοιχεία:

 – ΑΜΚΑ γονέα
– ΑΜΚΑ τέκνου
– Επώνυμο τέκνου
– Όνομα τέκνου 
– Πατρώνυμο τέκνου 
– Μητρώνυμο τέκνου 
– Έτος γέννησης τέκνου 
– Τηλέφωνο επικοινωνίας

Στη συνέχεια, ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώριση της αίτησής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι ο γονέας, που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις