Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΟΠΕΚΑ Κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018: Παράταση στις αιτήσεις

ΟΠΕΚΑ

Παράταση δόθηκε στις αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018 του ΟΠΕΚΑ. Διαβάστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Παρατείνεται ως σήμερα, Πέμπτη 14/6/2018 και ώρα 23.59, ο χρόνος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2018.

ΟΠΕΚΑ Κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018: Τι ισχύει

Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι για τα υπόλοιπα προγράμματα του ΛΑΕ μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα ΚΕΠ έως τις 18/6/2018, ενώ οι πάροχοι μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση στην σελίδα με τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες έως τις 18/6/2018.

Αφορά την φιλοξενία 1.000 παιδιών ηλικίας 6 έως 16 ετών. Οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος μπορούν να φιλοξενηθούν σε συμβεβλημένες παιδικές κατασκηνώσεις, μέχρι 16 ημέρες (15 διανυκτερεύσεις), συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας άφιξης.

Η επιλογή της παιδικής κατασκήνωσης γίνεται ελεύθερα από τον γονέα, κηδεμόνα κ.ο.κ. του δικαιούχου, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο της κατασκήνωσης και απαγορεύεται ρητά η μεσιτεία από άλλα πρόσωπα.

Οι δικαιούχοι του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος ΛΑΕ υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στην διαδικτυακή φόρμα του ΟΠΕΚΑ. Ο κατάλογος των συμβεβλημένων παιδικών κατασκηνώσεων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.opeka.gr).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις