Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Έτσι θα παραλάβετε τα δελτία σας

ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Έτσι θα παραλάβετε τα δελτία σας

Από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 θα είναι διαθέσιμες στους κληρωθέντες οι παροχές των προγραμμάτων της ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους 2019.

ΟΠΕΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού του ΟΠΕΚΑ πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα για να παραλάβουν τα δελτία τους:

-να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

-μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ, από την Τετάρτη 10/7/2019 τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (Voucher).

-μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται (από 10/7/19) σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, αφού όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής κράτησης, για να παραλάβουν τα δελτία τους.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Δελτίων από τους κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, εκδρομικού και εισιτήριων θεάτρου είναι η 6η Σεπτεμβρίου 2019.

Ειδικά για το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται απευθείας στα Βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μέχρι 30/09/2019.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις