Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ Δασικοί χάρτες: Ελέγξτε τα αγροτεμάχια πριν την υποβολή Ενιαίας Ενίσχυσης

Ενημέρωση των παραγωγών σχετικά με την ανάρτηση Δασικών Χαρτών δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί.

Βάσει της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, έως τις 15/05/2018, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους παραγωγούς στις περιοχές των οποίων έγινε ανάρτηση (Β’ και Γ’ Φάση) Δασικών χαρτών και συγκεκριμένα στους Νομούς Ανατ. Αττικής, Αρκαδίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κιλκίς, Κυκλάδων, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Σερρών, Φλώρινας Χανίων, Χίου όπως:

Ελέγξουν εάν τα προς δήλωση αγροτεμάχια τους για την καταβολή κοινοτικών ενισχύσεων έτους 2018, εμπλέκονται χωρικά σε περιπτώσεις Δασικών Χαρτών.

Οι διευκρινίσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τα αγροτεμάχια που εμπλέκονται, πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ανάλογα με την κατηγορία του Δασικού Χάρτη που εντάσσονται, πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων.

Εφιστάται η προσοχή στους ιδιοκτήτες, ότι τα στοιχεία που διατηρεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ σχετίζονται με τη Δήλωση Ε.Α.Ε. (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης), και την αναλυτική πληροφορία δύναται να τη λάβουν και από τους ενοικιαστές, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, αν εμπλέκονται τα αγροτεμάχιά τους στους αναρτημένους Δασικούς χάρτες.

Η τήρηση της παραπάνω διαδικασίας συμβάλει στην ομαλή καταβολή των δικαιούμενων κοινοτικών ενισχύσεων για κάθε δικαιούχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 21
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
5