Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΠΕΚΕΠΕ Ενδικοφανείς προσφυγές Μ11: Τι ισχύει

ΟΠΕΚΕΠΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ενδικοφανείς προσφυγές Μ11. Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση σφαλμάτων κατά την πληρωμή της προκαταβολής.

Σύμφωνα με τον«καθορισμό πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020», ολοκληρώθηκε η καταβολή της προκαταβολής στους δικαιούχους του Μέτρου 11 για το έτος 2017. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την υποβολή ενδικοφανών προσφυγών.

ΟΠΕΚΕΠΕ Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών Μ11: Τι πρέπει να ξέρετε

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της ανωτέρω απόφασης, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή. Αυτό γίνεται από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και εντός 5 εργασίμων ημερών, δηλαδή ως και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν την υποβολή τους ηλεκτρονικά. Δηλαδή μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων. Συνήθως αυτά τα σφάλματα αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης. Εναλλακτικά, προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης που υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Το εγχειρίδιο έχει τίτλο: «Εγγραφή και Πρόσβαση στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις