Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ώρα εξηγήσεων για τον ηθοποιό «μαθητή» του Λιγνάδη – Καταθέτει την Παρασκευή

Ώρα εξηγήσεων για τον  ηθοποιό «μαθητή» του Λιγνάδη – Καταθέτει την Παρασκευή

Την ερχόμενη Παρασκευή (26.02.2021) θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις στις αστυνομικές αρχές o γνωστός ηθοποιός –σκηνοθέτης και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει μηνυθεί από το Δημήτρη Άνθη για σεξουαλική κακοποίηση.

Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται οι διαδικασίες γύρω κι από τη δεύτερη υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο, με πρωταγωνιστή άλλον έναν καλλιτέχνη. Η μήνυση που κατέθεσε ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης τις προηγούμενες ημέρες στην εισαγγελία, έφτασε πριν λίγη ώρα και στα χέρια του δικηγόρου του 37χρονου ηθοποιού που παίζει αυτή τη στιγμή σε σίριαλ και είναι ο νεαρός που ανέφερε στη μαρτυρία του για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο Νίκος Σ..

Click4more «Ο Δημήτρης Λιγνάδης σκηνοθετούσε και τις σχέσεις των θυμάτων του – Κάποια παιδιά ήθελαν να αυτοκτονήσουν»

Οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στα σκοτεινά μονοπάτια του θεάτρου, μόλις έφτασε η έγκληση του Δημήτρη Άνθη στα χέρια τους αμέσως την απέστειλαν στις αστυνομικές αρχές με την επισήμανση του κατεπείγοντος, ώστε να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση. Κι αυτό γιατί η σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ο μηνυτής διεπράχθη από γνωστό ηθοποιό πριν από 15χρονια και το αδίκημα παραγράφεται τον ερχόμενο Μάιο.

Σήμερα (23.02.2021) το πρωί στο γραφείο του δικηγόρου Μανώλη Ροδουσάκη, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού, έφτασε η κλήση της προανακριτικής εξέτασης που διέταξαν οι εισαγγελικές αρχές. Ο δικηγόρος και ο ηθοποιός που έχουν πλέον τη μήνυση στα χέρια τους μελετούν τις υπερασπιστικές τους κινήσεις, καθώς σε τρεις ημέρες θα πρέπει να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Ροδουσάκης την ερχόμενη Παρασκευή θα μεταβεί μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και θα καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στο οποίο θα κάνει γνωστές τις τοποθετήσεις του πελάτη του.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις