Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ώρα να βρείς τον δάσκαλό σου; Ευκολάκι με ένα κλικ στο instateacher.gr

Ώρα να βρείς τον δάσκαλό σου; Ευκολάκι με ένα κλικ στο instateacher.gr

Πόσες φορές η πρόταση κάποιου φίλου ή ενός γνωστού μας έχει απογοητεύσει; Πολλές. Κάποια πράγματα, όπως η επιλογή ενός καθηγητή, δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη. Ούτε στην κρίση του… γνωστού, ενός γνωστού.

Καλή η συμβουλή του φίλου, καλή και η… συστατική για την ανηψιά ή τον ξάδερφο που έχει σπουδάσει και παραδίδει μαθήματα. Κι αν προκύψει δάσκαλος που μπορεί να ήθελε να γίνει trapper τι γίνεται; Κι αν την ώρα του μαθήματος ο καθηγητής κάνει mumbling; Το να ουρλιάξει το παιδί «μαμά» ή «μπαμπά» μάλλον είναι το λιγότερο.

Αν λοιπόν ψάχνετε δάσκαλο ή καθηγητή για το παιδί σας, καλύτερα να αποφύγετε τις κακοτοπιές που (συχνά) μπορούν να προκύψουν από την πρόταση κάποιου, που ξέρει κάποιον, που «είναι καλό παιδί και σπουδαγμένο» και «κάνει για καθηγητής».

Το… χαλασμένο τηλέφωνο μας έχει τελειώσει πια. Εν έτη 2019 και με την τεχνολογία στα χέρια μας, κυριολεκτικά, τα πράγματα στην επιλογή ενός δασκάλου ή ενός καθηγητή μπορούν να γίνουν πολύ πολύ εύκολα. Σαν SOS σε διαγώνισμα…

Το instateacher.gr έρχεται να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Είτε είστε γονιός που ψάχνει κάποιον να κάνει ιδιαίτερα για το παιδί του είτε είστε ενήλικος που θέλει να μάθει ξένες γλώσσες, μουσική, πληροφορική και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Με λίγα κλικ και όλα τα δεδομένα μπροστά στα μάτια σας, το instateacher.gr προσφέρει τον πλέον σύγχρονο, άμεσο και γρήγορο τρόπο για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Μέσα από μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, σας δίνει άμεση πρόσβαση σε αυτό που ψάχνετε. Όλα είναι ζήτημα μερικών κλικ!

Μικροί ή μεγάλοι, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αναζητήσετε τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα και κυρίως βάζοντας εσείς τα κριτήρια που θέλετε. Ρίχνετε μια ματιά στα προφίλ των δασκάλων, επικοινωνείτε  μαζί τους και βρίσκετε τον κατάλληλο για το μάθημα που θέλετε.

Βέβαια, το instateacher.gr δεν αφορά μόνο εκείνος που ψάχνουν δάσκαλο ή καθηγητή. Αφορά και στους ίδιους τους επαγγελματίες. Αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε να δημιουργήσετε, μέσα σε λίγα λεπτά, το προφίλ σας. «Ανεβάζετε» το βιογραφικό σας, τα μαθήματα που διδάσκετε, πότε έχετε ελεύθερες ώρες, σε ποιες περιοχές μπορείτε να αναλάβετε κάποιον μαθητή ακόμη και το πόσο χρεώνετε την ώρα.

Μέσα από τον λογαριασμό αυτόν, θα σας βρουν οι ενδιαφερόμενοι, θα λάβετε μηνύματα από γονείς ή μαθητές, θα επικοινωνήσετε μαζί τους και θα κλείσετε τα ιδιαίτερά σας.

Η λίστα των μαθημάτων

Στο instateacher.gr μπορείτε να βρείτε καθηγητές ή να διδάξετε:

Σχολικά (25 μαθήματα)
Πανεπιστημιακά (33 μαθήματα)
Ξένες γλώσσες (16 μαθήματα)
Μουσική (29 μαθήματα)
Πληροφορική (65 μαθήματα)
Χορός (26 μαθήματα)
Τέχνες (9 μαθήματα)
Αθλητισμό / Ευεξία (14 μαθήματα)
Αισθητική (8 μαθήματα)

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα Μαθήματα στο instateacher.gr

Μαθηματικά

Αγγλικά

Αρχαία Ελληνικά

Φυσική

Έκθεση

Χημεία

Μελέτη Δημοτικού

Κιθάρα

Γερμανικά

Γαλλικά

Κοινωνιολογία

Βιολογία

Java

Python

Πιάνο

Ισπανικά

Τι πρέπει να ξέρετε

Πώς κάνω αναζήτηση δασκάλου; Επιλέγετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τους διαθέσιμους δασκάλους.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον δάσκαλο; Η επικοινωνία με τους δασκάλους πραγματοποιείται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους.

Πόσο κοστίζει το μάθημα; Η τιμή του μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων, οι υπηρεσίες του σας παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Τι είναι οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι; Ως πιστοποιημένοι εμφανίζονται οι δάσκαλοι που έχουν ανεβάσει τα πτυχία τους στην πλατφόρμα και έχουν ελεγχθεί αντίστοιχα από την ομάδα του instateacher.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις