Ελλάδα

“Ώρα της Γης” με τη συμμετοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

«Παρών» στην «Ώρα της Γης» δηλώνει για 9η συνεχή χρονιά το αεροδρόμιο της Αθήνας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του WWF, σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του), το Σάββατο 25 Μαρτίου, από τις 20:30 έως τις 21:30.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της «Ώρας της Γης 2017», θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτίρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου.

Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας. Επιπλέον, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενθαρρύνει όλο το προσωπικό του αεροδρομίου να συμμετάσχει στην «Ώρα της Γης», μειώνοντας ή σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποφασισμένος ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στο Ηράκλειο - Ντυμένοι στα λευκά τον αποχαιρετούν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι
Σοκάρει το βίντεο της εκτέλεσης - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από τα σπίτια των δύο οικογενειών, λόγω ανησυχιών για πιθανές πράξεις αντεκδίκησης
Δολοφονία στο Ηράκλειο