Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ με εκπτώσεις- Τι ώρα ανοίγουν σήμερα και τι ώρα κλείνουν

self tests

Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα με εκπτώσεις και σούπερ μάρκετ. Ωράριο καταστημάτων και πως θα μετακινηθείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΤΩΣΕΙΣ: Με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις να βρίσκονται σε ισχύ μέχει και τις 15 Μαϊου 2021, ανοίγουν σήμερα Κυριακή τα καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από το Σάββατο μειώθηκε το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ., σε 50 τ.μ. ανά άτομο.

Δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων που είναι σε εφαρμογή για τον πειρορισμό της διασποράς της πανδημίας, την Κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού.

Ανοιχτά θα είναι ακόμη τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κ.λπ.).

Για μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα με κωδικό 2 στο 13033.

Για τα εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να σταλεί SMS στο 13032 με το ονοματεπώνυμο, ενώ ο συνολικός χρόνος για τα ψώνια θα είναι τρεις ώρες.

Για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής στέλνουμε SMS sto 13033 με τον κωδικό 6.

Ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ

Κάποια σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει ότι σήμερα Κυριακή 9 Μαϊου 2021 θα λειτουργήσουν από τις 11.00 έως τις 16.00, ενώ σε κάποια άλλα, το ωράριο λειτουργίας είναι 11.00 – 18.00.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δείτε για το σούπρ μάρκετ που σας ενδιαφέρει, το ωράριο λειτουργίας για σήμερα είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις