Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οργισμένη η Ελένη Καρουσάκη: «Ένα σχήμα λειτουργούσε στην Αττική και μας έκλεισαν»

Οργισμένη η Ελένη Καρουσάκη: «Ένα σχήμα λειτουργούσε στην Αττική και μας έκλεισαν»

Ανέστειλαν την λειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης για τις επόμενες 14 ημέρες, την ώρα που τα μπαράκια και  μεζεδοπωλεία θα εξακολουθήσουν να παραμένουν με όρους ανοιχτά, έστω και μέχρι τις 12 το βράδυ.

Οργισμένη με την απόφαση της κυβέρνησης η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη, η οποία μαζί με τον Γιώργο Δασκουλίδη, την Σαμπρίνα και τους Vegas αποτελούσαν το μοναδικό νυχτερινό σχήμα που λειτουργούσε μέχρι χθες σε ολόκληρη την Αττική.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr η τραγουδίστρια η απόφαση αυτή είναι για γέλια, καθώς στον ΚΑΔ (κωδικοί αριθμοί δραστηριότητας) των νυχτερινών κέντρων δεν ανήκουν τα μπαράκια και τα μουσικά μεζεδοπωλεία που θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά.

«Μόνο εμείς ως νυχτερινό κέντρο ήμασταν μέχρι χθες ανοιχτοί και μας έκλεισαν. Το μοναδικό κατάστημα που είχε άδεια κέντρου διασκέδασης ήταν μόνο το δικό μας ανοιχτό και το έκλεισαν. Μόνο εμείς είχαμε προλάβει ν ανοίξουμε σε όλη την Αττική. Με άλλα λόγια κλείνοντας το δικό μας μαγαζί θα λυθεί και το πρόβλημα με τα αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού».

Με αντισηπτικά και θερμομέτρηση

«Λειτουργούσαμε από τις 7 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα τηρώντας κανονικά όλες τις προϋποθέσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα οι σερβιτόροι περνούσαν από τραπέζι σε τραπέζι και κοιτούσαν τις αποστάσεις. Όλοι ήταν καθήμενοι, αντισηπτικά υπήρχαν παντού, ενώ πριν μπούμε όλοι στο χώρο στην είσοδο μας έκαναν θερμομέτρηση».

47 οικογένειες στο δρόμο

«Ουσιαστικά σ όλη την Αττική μόνο εμείς είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες ως κέντρο διασκέδασης και μόνο εμάς έκλεισε, όλα τα υπόλοιπα μπαράκια και μουσικά μεζεδοπωλεία παραμένουν ανοιχτά διότι δεν ανήκουν στον ίδιο ΚΑΔ (κωδικοί αριθμοί δραστηριότητας) με εμάς. Αυτή την στιγμή 47 οικογένειες είναι από χθες σε απόγνωση, είμαστε στο δρόμο. Τους πειράξαμε εμείς την ώρα που ο κόσμος εξακολουθεί να συνωστίζεται στα ΜΜΜ και φυσικά τα σχολεία που έχουν κοινά διαλείμματα τα παιδιά διότι κανένας υπεύθυνος δεν έχει βρεθεί στα δημόσια να δει τι γίνεται μας, κοροϊδεύουν όλους μαζί μου φαίνεται. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συνηθίζει

«Ο κόσμος είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο ωράριο από το πρώτο κιόλας σαββατοκύριακο της πρεμιέρας μας. Φυσικά δεν υπήρχε η κατανάλωση όπως πριν, αλλά τουλάχιστον με βάση τα μέτρα ήταν μια φυσιολογική κατάσταση. Ο επιχειρηματίας του “Bodega music hall” ο Μιχάλης Αμπαρτζάκης είχε ρίξει πολλά λεφτά, διότι το μαγαζί ανακαινίστηκε από την αρχή. Στο μαγαζί εργάζονται 47 άτομα κι όλοι είναι στο ΙΚΑ. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν σκόπευαν ν ανοίξουν με αυτό το ωράρια. Ο επιχειρηματίας τόλμησε και άνοιξε μετά και από δική μας προτροπή για να μείνουμε χωρίς δουλειά».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις