Ελλάδα

Ωρωπός: Αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη το θύμα ληστείας – Ένοπλοι τον έδεσαν μαζί με τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους

Στιγμές τρόμου κι αγωνίας βίωσε ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη, όταν στο σπίτι του στον Ωρωπό εισέβαλαν πέντε ληστές οι οποίοι αφού έδεσαν τον ίδιο και τη σύντροφό του, στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης (13.06.2024), όταν πέντε άτομα, πιθανόν αλβανικής καταγωγής μπούκαραν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα που διατηρεί ο αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη, επί της οδού Ειρήνης στο Ωρωπό.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έδεσαν τα χέρια του 42χρονου άνδρα και της 38χρονης γυναίκας και ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους.

Κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο το οποίο είχε στο εσωτερικό του περίπου 1.000 ευρώ και κοσμήματα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος