Ελλάδα

Ωρωπός: Εικόνες ντροπής – Πλήρωμα ασθενοφόρου έπλυνε με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχει προηγούμενο η απάνθρωπη συμπεριφορά δύο ατόμων σε βάρος μιας γυναίκας στον Ωρωπό όπου φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι εικόνες προκαλούν ντροπή και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πλένεται με λάστιχο από το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου, το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος Ωρωπού.

Το αποτρόπαιο περιστατικό διαδραματίστηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου σε πιλοτή πολυκατοικίας με την ηλικιωμένη να τη βρέχουν ενώ την έχουν ξαπλώσει πάνω σε μια κουβέρτα.

ΕΔΕ διέταξε ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει τις ευθύνες όπου υπάρχουν.

«Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.

Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.
 Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.
Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από τη φωτιά σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία - «Περάσαμε μέσα από τις φλόγες»
Η μία πλευρά της πολυκατοικίας έχει καεί ολοσχερώς - Η φωτιά ξεκίνησε από καφετέρια με ναργιλέδες, που πριν από 3 χρόνια είχε δολοφονηθεί ένας 23χρονος, με τις αρχές πλέον να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα
Καταστράφηκε ολοσχερώς η μία πλευρά της πολυκατοικίας
Ανανεώθηκε πριν 21 λεπτά
37
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι γιατροί έκαναν 300 πλασμφαιρέσεις τον χρόνο – «Ασθενείς κατέρρεαν και η 56χρονη συνέχιζε» λέει νοσηλεύτρια
Τα μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την 56χρονη, τα τελευταία λεπτά του Μαζωνάκη μέσα στην κλινική και η κατάθεση της νοσηλεύτριας που «καίει» τους γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης
14