Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ωρωπός: Έβλεπε live τους ληστές με το «χρυσό» τζιπ να αδειάζουν το σπίτι του

Ωρωπός: Έβλεπε live τους ληστές με το «χρυσό» τζιπ να αδειάζουν το σπίτι του

Σοκάρει ένα από τα θύματα της συμμορίας με το «χρυσό» τζιπ η οποία λεηλατούσε πολυτελή σπίτια στον Ωρωπό και γενικότερα στη βορειοανατολική Αττική. Ο πατέρας Σπυρίδων, ιδιοκτήτης του σπιτιού, έβλεπε σε απευθείας σύνδεση τους διαρρήκτες εν δράσει.

Ο ιερέας κ. Σπυρίδων έβλεπε live τους διαρρήκτες με το «χρυσό» τζιπ να αδειάζουν κάθε τι πολύτιμο έβρισκαν στα δωμάτια και στο σαλόνι του σπιτιού του στον Ωρωπό.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, φαίνονται δύο μέλη της σπείρας να έχουν τρυπώσει στη μονοκατοικία του πατέρα Σπυρίδωνα και με «χειρουργικές» κινήσεις να αφαιρούν από συρτάρια και ντουλάπες χρήματα, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή.

«Ήμασταν συνδεδεμένοι με ένα κέντρο ασφαλείας. Μπήκαμε στις κάμερες και βλέπαμε όλη τη ληστεία κυριολεκτικά, αλλά δυστυχώς φτάσαμε εδώ δύο λεπτά μετά αφού είχαν φύγει», δήλωσε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται το πολυτελές «χρυσό» τζιπ της συμμορίας το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν και σε άλλες διαρρήξεις.

«Οι γείτονές μας είδαν ένα τζιπ παρκαρισμένο απέξω, μία κυρία η οποία ήταν οδηγός του τζιπ και τα δύο παιδιά που τους βλέπουμε να μπαίνουν μέσα στο σπίτι» ανέφερε ο ιερέας.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

Οι αρχές συνέλαβαν τρία μέλη της σπείρας έπειτα από καταδίωξη στη γέφυρα Καλυφτάκη και αφού προηγουμένως οι κακοποιοί είχαν διαρρήξει σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από όπου άρπαξαν 80.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό είχαν κάνει 10 κλοπές σε σπίτια στο Πολυδένδρι, Ιπποκράτειο, Πολιτεία, Αφίδνες, Ωρωπό και Νέα Μάκρη, με τη λεία τους να ξεπερνάει συνολικά τα 170.000 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις