Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ωρωπός: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την οικογένεια του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο

delivery lockdown
Φωτογραφία αρχείου

Στον Αλέξη Κούγια ανέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου 17χρονου ντελιβερά τη διεκδίκηση νομικής δικαίωσης σε βάρος του 30χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε μαζί του και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε, στον Ωρωπό.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αρχικά, εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα με τον ντελιβερά στον Ωρωπό. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην αστυνομία ο αδελφός του, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ισχυριζόμενος πως αυτός οδηγούσε. Σε βάρος του μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Τελικά, και μετά την τραγική κατάληξη του 17χρονου, στο τμήμα εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε την τραγωδία. Διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ευτυχώς για την οικογένεια του θύματος, ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγη ώρα και διεπιστώθη ότι ήταν ακραία μεθυσμένος και για το λόγο αυτό δεν του απεδόθη η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, για την οποία προβλέπεται ποινή φυλακίσεως μέχρι 5 ετών, αλλά του απεδόθη η κατηγορία της διαπράξεως του κακουργήματος της οδηγήσεως με τρόπο επικίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και της οδηγήσεως υπό καθεστώς μέθης και οδηγήθηκε σε απολογία σε Τακτικό Ανακριτή και σήμερα θα κριθεί αν θα κρατηθεί προσωρινά ή αν θα μείνει ελεύθερος. Μετά από αυτήν τη δικονομική εξέλιξη, η ποινή, η οποία απειλείται εις βάρος του δράστη είναι αυτή του κακουργήματος, όπου προβλέπεται ποινή καθείρξεως τουλάχιστον 5 ετών”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις