Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Όταν ο Anthony Bourdain έκανε εκπομπή από τη Νάξο [pics, vids]

Όταν ο Anthony Bourdain έκανε εκπομπή από τη Νάξο [pics, vids]

Ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain είχε βρεθεί στη Νάξο για γυρίσματα τον Σεπτέμβριο του 2015. Η εκπομπή είχε προβληθεί τον Μάιο του 2016 από το CNN για τον 7ο κύκλου του πασίγνωστου «Parts Unknown».

Στο κείμενό στο site του CNN όπου παρουσίαζε το επεισόδιο για τη Νάξο, ο Bourdain παραδεχόταν πως είχε κάνει ελάχιστη έρευνα για το νησί πριν την επίσκεψή του.

Ωστόσο ο σεφ δήλωνε ότι είχε κάθε διάθεση να μάθει τα πάντα για τη Νάξο κατά την παραμονή του εκεί, μαζί με τους ντόπιους αλλά και μαζί με τους τηλεθεατές. Και τα έμαθε!

Στην εκπομπή ο Anthony Bourdain ήπιε ρακή, δοκίμασε θαλασσινά και ντόπια τυριά, έκανε ιστιοπλοΐα αλλά και κατάδυση σε ένα ναυάγιο του 20ου αιώνα και διασκέδασε στα πανηγύρια του νησιού.

Ο διάσημος σεφ που αυτοκτόνησε σήμερα, είχε ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο instagram ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του στο κυκλαδίτικό νησί.

Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο Bourdain από τη Νάξο

View this post on Instagram

I cooked. Greek money shot end of ep #Naxos

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

View this post on Instagram

#Blue #Naxos

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος σεφ εκανε εκπομπή με… άρωμα Ελλάδας. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε αφιερώσει εκπομπη του από το Travel Channel στα ελληνικά νησιά.

Δείτε την παλαιότερη εκπομπή του Bourdain για τα ελληνικά νησιά

https://www.dailymotion.com/video/x2xcbf7

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις