Ελλάδα

Όθωνας Παπαδόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης έμειναν στο συρτάρι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας σχολίασε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος σήμερα Παρασκευή (29.03.24).

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, που είχε αναλάβει αρχικά την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε μιλώντας στο Live News πως η απόφαση του φαίνεται «πρωτόδικη».

«Είναι μία απόφαση που θα προσβληθεί με έφεση και θα τεθεί εκ νέου σε όλα της τα κεφάλαια, στην αιτιολογία και σε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, εκ νέου στην αρχή και την κρίση ενός ανώτατου δικαστηρίου», σχολίασε.

Παράλληλα, επισήμανε πως σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης έμειναν στο «συρτάρι» και δεν αξιοποιήθηκαν.

«(Η κατηγορούμενη) χωρίς να έχει κάποιον να την καθοδηγήσει, μπήκε σε όλα τα θέματα που δεν έπρεπε να μπει κατά τη διαδικασία της απολογία της. Υπήρχε τρομερή τοξικότητα σε σχέση με τη δημόσια παρουσίαση της υπόθεσης», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι πράσινοι κάδοι του ΙΦΕΤ δίνουν λύση στα ληγμένα φάρμακα – Δεν πρέπει να πετώνται στα σκουπίδια
Το μήνυμα είναι σαφές: τα φάρμακα δεν είναι κοινά σκουπίδια - Περιέχουν χημικές ενώσεις και δραστικές ουσίες οι οποίες, όταν απελευθερώνονται ανεξέλεγκτα στο περιβάλλον, αλλοιώνουν τα οικοσυστήματα
iStock