Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ουρές αλλά αποστάσεις και προσοχή στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

ουρές

Μετά από αρκετές εβδομάδες… λουκέτου, άνοιξαν σήμερα, Δευτέρα 18.05.2020, τα εμπορικά κέντρα με πελάτες και υπαλλήλους να παίρνουν όλα τα μέτρα προστασίας υπό τον φόβο του κορονοϊού.

Η νέα κανονικότητα που επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού φέρνει αλλαγές στη ζωή μας. Μια νέα πραγματικότητα και στα εμπορικά κέντρα και στα σχολεία και στις μετακινήσεις, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη αναλυτικά το newsit.gr.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, τα πράγματα κυλούν ομαλά. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του newsit.gr, έχουν σχηματιστεί ουρές σε λίγα μόνο καταστήματα κι αυτό διότι οι πελάτες μπαίνουν με περιορισμούς.

Φορούν, ωστόσο, τις μάσκες προστασίας και περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους.

ουρές

Τα αντισηπτικά μπορεί να τα βρει… πανεύκολα ο κάθε πελάτης τόσο έξω από τα καταστήματα, όσο και μέσα σε αυτά.

ουρές

Εμπορικά κέντρα, εμπορικά χωριά και outlet

Αφού ολοκληρώθηκε το χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου σε δυο φάσεις, η τρίτη φάση, που αρχίζει σήμερα περιλαμβάνει το άνοιγμα των μεγάλων εμπορικών κέντρων (mall), των εκπτωτικών χωριών αλλά και των εκπτωτικών καταστημάτων (outlet). Και σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όσους μπαίνουν ή εργάζονται στα καταστήματα, αλλά και ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους.

Click4more: Κορονοϊός: Μόλις δύο νέα κρούσματα – 165 συνολικά οι νεκροί στην Ελλάδα

Παράλληλα, από σήμερα επαναλειτουργούν και κάποια άλλα καταστήματα παροχής υπηρεσιών, όπως διαιτολόγοι, υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, υπηρεσιών στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κλπ (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις), αλλά και υπηρεσιών που σχετίζονται με την εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, για κυνήγι και σχετικές δραστηριότητες και δραστηριοτήτων βοτανικών και ζωολογικών κήπων και φυσικών βιοτόπων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις