Ελλάδα

Ουρές στα διόδια Αφιδνών! Όπου φύγει – φύγει

Με το που επιτράπηκαν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό είδαμε και τις πρώτες ουρές στα διόδια με κόσμο να εγκαταλείπει την Αττική για άλλους νομούς!

Από το πρωί που έγινε και επίσημα η άρση των μέτρων απαγόρευσης μετακίνησης σχηματίστηκαν ουρές στα διόδια Αφιδνών με κόσμο κυρίως μεγάλης ηλικίας που έφευγε για τα εξοχικά του.

Οι ουρές των αυτοκινήτων είναι μεγάλες και αυτήν την ώρα και γίνεται ό,τι είναι εφικτό για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Αντίθετα, χωρίς προβλήματα διεξάγεται, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκκληση της αδελφής της 24χρονης από τη Βέροια για πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για τον βαρύ τραυματισμό της
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, καθώς - λόγω της κατάστασης της υγείας της - δεν είναι σε θέση να μιλήσει
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ
Νέες καταγγελίες για επιθέσεις μαθητών σε βάρος καθηγητών: «Με χτύπησαν στην πλάτη με στυλό, μου πετούσαν μπουκάλια και με έβριζαν»
Ο θάνατος της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκημετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, επανέφερε το πρόβλημα, με εκπαιδευτικούς να καταγγέλλουν ότι δέχονται bullying από μαθητές
Close up of sad student receiving bad news on laptop sitting on a desk at home at night