Site icon NewsIT

Παγκράτι: Έσπαγε αυτοκίνητα με τσεκούρι, έβριζε και απειλούσε αστυνομικούς – Καρέ καρέ η επίθεση

05.06.2022 | 17:40
Παγκράτι: Έσπαγε αυτοκίνητα με τσεκούρι, έβριζε και απειλούσε αστυνομικούς – Καρέ καρέ η επίθεση

Σε κατάσταση αμόκ ένας νεαρός άνδρας στο Παγκράτι, απειλούσε… θεούς και δαίμονες, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι.

Αφού πρώτα είχε προκαλέσει τρόμο στους ανύποπτους γείτονες στην οδό Αγίου Φανουρίου στο Παγκράτι, βλέποντάς τον να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής με το τσεκούρι στα χέρια, στο τέλος απείλησε και αστυνομικούς, που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (04.06.2022),ο άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, χτυπούσε με το τσεκούρι διερχόμενα αυτοκίνητα και απειλούσε περαστικούς.

Πολύ γρήγορα αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν, έσπευσαν στην οδό Αγίου Φανουρίου, τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί. Εκείνος, όμως, σε έξαλλη κατάσταση κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του L&O, ο 29χρονος προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω στον δράστη και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά, ενδεχομένως και θανάσιμα, καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Άνδρας απειλεί με τσεκούρι αστυνομικό στο Παγκράτι

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη και μαχαίρια μήκους 29 εκατοστών, αληθινά φονικά όπλα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version