Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παιδικοί σταθμοί δήμου Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις όσων παιδιών φιλοξενούνται πρώτη φορά

Παιδικοί σταθμοί δήμου Αθηναίων: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις όσων παιδιών φιλοξενούνται πρώτη φορά

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων για όσα παιδιά φιλοξενούνται για πρώτη φορά. Τι ισχύει.

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων. Όσα πρέπει να ξέρετε για τις εγγραφές.

Παιδικοί σταθμοί δήμου Αθηναίων: Οδηγίες για τους γονείς

Οι αιτήσεις για τα παιδιά που δεν έχουν φιλοξενηθεί ξανά στους 72 παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων θα μπορούν να υποβάλονται ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 31 Μαΐου στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 1η Ιουνίου, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courrier). Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courrier) στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Αθήνα 10443.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 18 Μαΐου ολοκληρώνεται  η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για επανεγγραφή στους 72 βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, των παιδιών που ήδη φιλοξενούνται καθώς και των αδελφών τους, που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά. Για αυτά τα παιδιά, καταληκτική ημερομηνία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών στους παιδικούς σταθμούς έχει οριστεί η Παρασκευή 18 Μαΐου.

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Δείτε εδώ τι δικαιολογητικά χρειάζεστε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις