Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ 2023 – 2024: Όλα τα κριτήρια για την επιδότηση

Παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ 2023 – 2024: Όλα τα κριτήρια για την επιδότηση

Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια επιδότησης για το πρόγραμμα παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ για την περίοδο 2023-2024. Εκδόθηκε την Πέμπτη, 25 Μαΐου, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) της δράσης, καθορίζονται τα κριτήρια υπαγωγής στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών μέσω της επιδότησης θέσεων σε παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία, για την έγγραφή τους σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ), για την περίοδο 2023-2024.

Αυτά αναφέρονται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, ενώ υπενθυμίζεται ότι, η δράση είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) + καθώς και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Εταιρικού Συμφώνου για την Περιφερειακή Ανάπτυξη (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί άμεσα από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, με την έκδοση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις