Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη αθλήτρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος προπονητής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων και πλέον κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών.

Ο 46χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι κακοποίησε σεξουαλικά αθλήτριά του κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν όταν ήταν μόλις 15 ετών.

proponitis palaioFaliro

Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Σημειώνεται πως ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με μικρά και μεγάλα παιδιά τα οποία προπονούσε. 

proponitis palaioFaliro

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε πορτοκαλί συναγερμό πολλές περιοχές
Οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνοδεύονται από μπουρίνια, κεραυνούς, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα χαλαζόπτωσης σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ
Καταιγίδα
Καιρός σήμερα: Χαλάζι και μπουρίνια στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας τους 26 με 29 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο τους 32 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο