Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη αθλήτρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος προπονητής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων και πλέον κρατείται στην Ασφάλεια Αθηνών.

Ο 46χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι κακοποίησε σεξουαλικά αθλήτριά του κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν όταν ήταν μόλις 15 ετών.

proponitis palaioFaliro

Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Σημειώνεται πως ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με μικρά και μεγάλα παιδιά τα οποία προπονούσε. 

proponitis palaioFaliro

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ασφάλεια ο 50χρονος σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από την πολυκατοικία στον Πειραιά – Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι Αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ίχνη πάλης στον 50χρονο και στην 25χρονη – Για αγαπημένο ζευγάρι μιλάνε οι γείτονες - Ο 50χρονος φέρεται να είπε πως ήταν στο μπάνιο όταν έγινε η τραγωδία
Πειραιάς
10
Ανήλικος μετέφερε δύο μετανάστες με ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη
Στο ύψος της Νεάπολης αστυνομικοί, είδαν το τρικάβαλο πατίνι και έκαναν σήμα στον ανήλικο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Πατίνι
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη – Για κατάθεση ο 50χρονος σύντροφός της
Οι αρχές έχουν προσαγάγει τον 50χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία
Πειραιάς
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
68