Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: «Είδαμε τους οπλισμένους ληστές να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο» λέει κάτοικος του Νέου Κόσμου

Παλαιό Φάληρο: «Είδαμε τους οπλισμένους ληστές να κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο» λέει κάτοικος του Νέου Κόσμου

Ένας από τις δύο άνδρες που προσπάθησαν να ληστέψουν πασίγνωστο κατάστημα αλυσίδας fast food στο Παλαιό Φάληρο, σήμερα (23.09.2022) τα ξημερώματα συνελήφθη, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας. Κάτοικος της περιοχής όπου κατέληξε η καταδίωξη, μιλά στο newsit.gr.

Μια κάτοικος της γειτονιάς όπου άφησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της ληστείας οι δράστες, εξηγεί τα όσα είδε και άκουσε, μαζί με την οικογένειά της, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η καταδίωξη κατέληξε στην οδό Κυνοσάργους στον Νέο Κόσμο.

 

«Στις 04:30 ακούσαμε ομιλίες, ο σκύλος που έχουμε άρχισε να γαβγίζει και τελικά είδαμε ότι ήταν εδώ, παρατημένο, ένα άσπρο Citroen με γαλλικές πινακίδες. Και ήταν εδώ οι αστυνομικοί, βγήκε ο σύζυγός μου και του είπαν είναι όλα ήσυχα. Αλλά η κόρη μου, είχε δει από το μπαλκόνι, να βγαίνουν από το αμάξι δύο οπλισμένοι και φύγανε από τα σκαλιά. Ψάχνανε μετά οι αστυνομικοί μήπως έχουν πετάξει το όπλο, μήπως είναι κρυμμένοι πουθενά…» εξηγεί η γυναίκα.

Ανέφερε επίσης πως το πρωί ήρθε – πιθανώς – ο ιδιοκτήτης και κάποιος αστυνομικός και πήραν το αμάξι και πως η κόρη της βγήκε στο μπαλκόνι τα ξημερώματα επειδή άκουσε το γάβγισμα του σκύλου.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις