Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του για τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επικοινωνία με τον ομόλογό του στα Τίρανα.

Στόχος του Τάκη Θεοδωρικάκου είναι να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των ελληνικών και αλβανικών αρχών για την έκδοση του 45χρονου. Υπάρχει πολιτική πίεση και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του.

Με το ισχύον νομικό πλαίσιο, εάν η Αλβανία δεν επιθυμεί να τον εκδώσει τον δράστη, τότε έχει αυτή την επιλογή. Πρόκειται άλλωστε για Αλβανό υπήκοο. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως και αύριο να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ώρα εξετάζεται εάν κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ή κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον του, του παρείχε βοήθεια για να εξαφανίσει τα ίχνη του, φεύγοντας από την Ελλάδα. Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχει επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Εν τω μεταξύ, καθώς οι αρχές αναζητούν και άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητας του.

«Κρύβεται να μην συλληφθεί»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Εσίντο Μπαρκάι που μίλησε στο Mega, ο 45χρονος βρίσκεται στην Αυλώνα της Αλβανίας και κρύβεται προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Μετά την επικοινωνία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον Αλβανό ομόλογό του, οι Αρχές της γειτονικής χώρας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 45χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ψάξει στο πατρικό του σπίτι αλλά και σε σπίτια συγγενών και φίλων, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αλβανικές Αρχές να είναι αισιόδοξες ότι θα οδηγηθούν σε σύλληψη του βιαστή σύντομα, καθώς λείπει χρόνια από την Αλβανία και δεν έχει διασυνδέσεις που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις