Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Κρίσιμη η κατάσταση του 6χρονου που κρεμάστηκε παίζοντας

6χρονος Φάληρο

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 6χρονου αγοριού που κρεμάστηκε στο Παλαιό Φάληρο.
Ο μικρός έπαιζε και κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μια πρόκα λέει ο θείος του παιδιού.
Οι διασώστες επί 35 λεπτά έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το μικρό αγόρι στη ζωή.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του μικρού αγοριού που κρεμάστηκε με το λουράκι του σκύλου την ώρα που έπαιζε μέσα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Το 6χρονο παιδί επί 35 λεπτά δεν έδινε σημεία ζωής, δεν ανέπνεε, ούτε είχε σφυγμό, όμως οι διασώστες επέμειναν και κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως περιέγραψε ο θείος του μικρού είχε το λουράκι του σκύλου στα χέρια, έβαλε πάνω στο κρεβάτι ένα τραπεζάκι στο οποίο ανέβηκε και στη συνέχεια φαίνεται ότι κρέμασε το λουράκι σε μια πρόκα που υπήρχε στον τοίχο. Άγνωστο πως το λουρί μπλέχτηκε στο λαιμό του παιδιού που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του και κρεμάστηκε.
Δυστυχώς η μητέρα του που βρισκόταν στην κουζίνα δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η 13χρονη αδελφή του μικρού βρισκόταν επίσης στο σπίτι, αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο.


Όταν πέρασε αρκετή ώρα και η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν ακούει τον μικρό να παίζει, πήγε στο δωμάτιο και είδε το παιδί της κρεμασμένο.
Η γυναίκα ευτυχώς, παρά τον πανικό της, κατέβασε το παιδί και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες βρήκαν τον μικρό αναίσθητο.
Άμεσα επιχείρησαν ανάνηψη. Τα κατάφεραν μετά από προσπάθειες 35 λεπτών.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του 6χρονου ο οποίος ιδιαίτερα φορτισμένος, κλαίγοντας συνεχώς, μας είπε ότι όλα έγιναν ενώ το παιδί έπαιζε.

Ο θείος του 6χρονου που βρίσκεται με τους γονείς στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού” ανέφερε πως οι γονείς είναι απαρηγόρητοι, κλαίνε συνεχώς και δεν είναι σε θέση να πουν με λεπτομέρειες πώς έγινε το ατύχημα. Από τα λίγα λόγια που κατάφεραν να αρθρώσουν, του είπαν ότι όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ότι το παιδί έπαιζε και η μητέρα, ξαφνικά το είδε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”.

Όπως λέει στο Newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας το παιδί είναι σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις